Home » hotell » Hemsida eller Blogg?

Hemsida eller Blogg?

Det finns många som pratar om sina hemsidor och så finns det andra som pratar om sin blogg! Om jag ska vara ärlig så viste jag faktiskt inte att de flesta av de sist nämnda pratar om samma sak! För det är ärligt talat så här att det är samma sak att ha en hemsida som att ha en blogg! För att jag gick omkring och inte kände till det kan vara lustig för några men det är så för många i min generation! Vi växte inte upp med datorer och sådant! Vi hade andra leksaker att leka med! Hur som helst, i takt med att internet blir nästan den enda källan till information så tänkte jag att även jag och folk i min ålder ska i alla fall kunna hämta de viktigaste om det behövs med hjälp av nätet! För det tänkte jag föreslå några bloggar där man lugnt kan skaffa sig information om till exempel resor, hotell, mat och diverse saker! Till och börja med nämner jag ett par bloggar som mesta dels handlar om resor! Den första heter Resorspa där innehållet är nyttigt för folk min ålder! Med anpassade resor menar jag! Sedan kommer en blogg som är min favorit blogg också eftersom genom denna kan du som är intresserade av safari resor få en glimt av hur det egentligen ser ut om man tar och gör en sådan här resa! Den heter Roligaresor och väntar på att bli upptäckt! Nästa heter Resetipsarn och som namnet säger tipsar den om alla sorters resor! Det är bara att hitta den resa man är ute efter! Jag får nöja mig med det som jag har sagt och vänta på nästa tillfälle för att tipsa er om de riktigt bra bloggar som man hittar på nätet! Hej så länge! 😉