Home » With a smile » Genvägen till en hemsida

Genvägen till en hemsida

ALLMÄNT
Du har alltså tröttnat på din krångliga adress till din hemsida. Tyvärr så har bl.a reglerna för hur adresser får se ut på många domäner, gjort att det blir väldigt långa och krångliga adresser. Oftast blir adresserna så ologiska att ingen kommer ihåg dem.

Detta problem gäller både för företag och privatpersoner. Med GENVÄGEN så blir det mycket lättare, roligare och mer logiskt.

MODERNTEKNIK
Genom modern teknik har vi ett system som gör det möjligt att erbjuda kortare och enklare adresser, både till din WEBB sida och till din E-mail.

Tekniken innebär även att du lätt kan skapa dina länkar när du vill. Det innebär även att du när som helst kan ändra till vilken WEBB- eller till vilken e-mail adress du vill att din GENVÄGEN adress ska peka på. Läs mer om hur GENVÄGEN funger, tryck Hur fungerar det i menyn.

INGEN REKLAM (För betalda adresser)
Vi vet att många tycker reklam är störande, därför har vi ingen reklam för betalda adresser. Detta innebär att vi tar lite betalt. Under provperioden eller tills dess vi erhåller betalning, lägger vi ut, i huvudsak vår egna, reklam.
Du kan läsa mer om våra priser, klicka i menyn på priser.

EGET KONTO/LOGIN
Vi har gjort allt så enkelt som möjligt för dig. När du vill lägga upp en länk eller om du vill ha ett e-mail konto, så gör du det via vårt automatiska uppläggnings program.
Du lägger in alla uppgifter, som sedan lagras i en databas.
Där erhåller du ett eget konto/login ID med lösenord.
Till detta konto kan du sedan ansluta hur många WEBB-länkar eller E-mail konton/forwards Du vill.
 


DATABAS
Allt är uppbyggt kring en databas. All information som du anger för respektive WEBB funktion, så som personuppgifter samt länkar/pekar och e-mail adresser, lagras i databasen. Den information som inte berör själva tekniken är konfidentiell, ingen annan än Du kan se dina presonliga uppgifter.

 


PEKARE/LÄNK
Databasen fungerar sedan som en pekare för all hantering. Varje gång någon anger en GENVÄG-adress så görs en kontroll i databasen, och GENVÄG-servern byter ut den angivna adressen mot din ordinarie adress, samt lägger till vissa fält och kommandon så att allt ser ut som om dom kom direkt till din ordinarie sida. Fördröjningen är oftast inte märkbar, beroende på hur stor belastningen är på nätet i allmänhet.

 


RÄKNARE
Vi har lagt in en enkel typ av räknare. Den visas inte för andra.
När du loggar in kan du se hur många som har varit inne på din sida via
GENVÄGEN. 


WEBB/URL ADRESS
En GENVÄG webb/url adress pekar till din ordinarie hemsidas adress. GENVÄGEN har inget
WEBB- hotell. Vi erbjuder WEBB hosting/hotell, genom
Mitex Data


E-MAIL/E-POST
Genom GENVÄGEN kan du kan även få ett E-mail konto eller E-mail forward. Med en E-mail forward så skickas alla inkommande E-mail till din ordinarie E-mail adress.