Home » Hobby » Kan du få folk att helt tappa hakan!

Kan du få folk att helt tappa hakan!

Jag såg talang och den tuktiga trollkarlen som vann! Wow säger jag, tänk om jag själv börjat trolla som barn och tränat hela livet. Hade varit så kul att ha en sådan annorlunda talang som ingen annan kan härma samtidigt som folk inte vet om det sker på riktigt eller beror på fingerfärdighet.

Så häftigt att se trolleri på nära håll. Minns att min morbror en gång visade mig ett korttrick med en vanlig kortlek. Jag lärde mig senare tricket själv och kan faktiskt än idag visa detta enkla korttrick för folk och få reaktioner. Det handlar oftast om hur man presenterar nånting. Kan du få folk att helt tappa hakan och hålla dom i den stämningen bli allt man visar så mycket mer intensivt.

Två magiker kan visa exakt samma trick med helt olika reaktioner och det beror så mycket på vad trollkarlen vill förmedla. Så tänk om man skulle ta och rensa lite bland sina kortlekar och leta fram nån gammal trolleribok och faktiskt gå från ord till handling och inte bara sitta och drömma så kanske det är jag som söker till talang nästa år…